Magyar Halivud Szubjektív Szelekció

A blog célja, hogy közelebb hozza a közönséghez a Magyar Halivud Filmklub híreit, érdekességeit, amatőrfilmes eredményeit. Ez egyfajta szelekció lesz az filmklub legjavából. Egy kicsit szubjektiv, saját szócsőként is szeretném használni.

Utolsó kommentek

Ne bűnözz!

2008.09.02. 13:41 | HalivudEstevez | 1 komment

 

Halivud Nap 2008 - Meghívó

 

Ugorj be hozzánk!

Szeretettel meghívunk Téged, barátaidat, családodat a 2008. szeptember 27.-én 12 órától Budapesten harmadjára megrendezésre kerülő, nagy sikernek és népszerűségnek örvendő Halivud Napra.

A rendezvény részben amatőrfilmes, függetlenfilmes alkotói találkozó, másrészt egy fesztivál nap, sok filmmel, vetítéssel, szakmai bemutatókkal, kulisszatitkokkal.

A rendezvény nyitott, nem zártkörű, tehát akkor is gyere, ha inkább úgy érzed, a következőknek vagy tagja: fs, mafsz, mmka, szfe, mtfsze, polifilm, teleschola, magyar.film.hu, index.hu, filmpont.hu, filmiras.hu, werk, kodolányi, théba, fade-in, analog, hsc, mtv, kvb, stb.

Egy nap, amikor összejövünk, megemlékezünk, felelevenítünk, levetítünk, felfedezünk, játszunk, bemutatunk egymásnak és egy jót bulizunk majd 12 órán keresztül.

Magyar Halivud Filmklub - Halivud Nap

 

Címkék: film szemle fesztivál amatőr gyónás

A bejegyzés trackback címe:

https://halivud.blog.hu/api/trackback/id/tr91644799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása